Michel Giesen

Michel Giesen, oprichter en eigenaar van Giesen Vastgoed en Advies, is al meer dan 30 jaar werkzaam in het vastgoed.

Na zijn studie Civiele Techniek in Delft is hij begonnen bij Albouw-BBM, een aannemer in Breda. Toen hij jaren later als projectleider afscheid nam van dit bedrijf kon hij terugkijken op een periode waarin hij veel ervaring had opgedaan met het feitelijke bouwen en het bijbehorende bouwproces, maar ook de taal van de aannemer heeft geleerd.

Vervolgens is Michel Giesen gaan werken bij Amstelland Ontwikkeling Vastgoed als senior projectmanager. Omvangrijke nieuwbouwontwikkelingen zijn onder zijn leiding ontworpen en tot realisatie gebracht. Omdat de projectontwikkeling Michel Giesen ook aantrok is hij vervolgens gaan werken als projectontwikkelaar bij Van Hoogevest Ontwikkeling. Met zijn team van projectmanagers heeft hij diverse uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van ‘eenvoudige’ grondgebonden woningen tot complexe binnenstedelijke herontwikkelingen.

In 2009 heeft Michel Giesen het besluit genomen zijn eigen bedrijf te starten. Zijn opgebouwde brede ervaring is terug te zien in de diverse werkzaamheden die hij vanaf dat moment heeft mogen uitvoeren:

  • Binnenstedelijke herontwikkelingen van vastgoed
  • Renovatie van kantoren en woningen
  • Transformatie van commercieel vastgoed
  • Conceptontwikkeling nieuwbouw(wijken)
  • Ontwikkeling nieuwbouw kantoren
  • Ontwikkeling nieuwbouw woningen

Bent u benieuwd welke input Michel Giesen kan geven aan uw vastgoed-vraagstuk? Neem vrijblijvend contact met hem op om de mogelijkheden te bespreken.