Aanpak

Projectontwikkeling is meer dan alleen maar het realiseren van nieuwbouw. Een multidisciplinaire aanpak is vereist om een project tot een goed einde te brengen. Kennis van de markt, financiën, techniek, ruimtelijke ordening en onderhandeling zijn maar enkele aspecten die ingebracht moeten worden in een project. Giesen Vastgoed & Advies kan als gedelegeerd ontwikkelaar zo’n multidisciplinaire aanpak voor u invullen. Wij hebben hiermee veel ervaring opgedaan.

Als gedelegeerd ontwikkelaar kunnen wij een project volledig aansturen. Vanaf het ontwikkelen van een concept, het uitwerken van het ontwerp, tot de realisatie daarvan. We kunnen de gesprekken met gemeenten en andere belanghebbenden voeren om tot draagvlak en de benodigde vergunningen te komen. Daarnaast kunnen we met onze technische kennis de adviseurs op de juiste manier laten samenwerken zodat een weldoordacht ontwerp ontstaat.

We streven er altijd naar om een project niet alleen financieel rendabel te maken, maar ook om te zoeken naar toegevoegde waarde. Voor het object en de omgeving, voor de eindgebruikers en voor de maatschappij, zodat enerzijds een maatschappelijk relevant en anderzijds een financieel rendabel project ontstaat.

Diensten

We kunnen voor u de volgende diensten invullen:

  • Uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken
  • Nieuwbouwontwikkeling van woningen en commercieel vastgoed
  • Herontwikkeling van commercieel vastgoed
  • Transformatie van commercieel vastgoed
  • (Her)ontwikkeling van gemeentelijke en rijksmonumenten
  • (Concept)ontwikkeling nieuwbouwwijken